Monitor your computer safely with KeyTurion

Keeping track over a constantly increasing range of digital assets both in and beyond the office is only getting more difficult, particularly now that so many organizations are heavily dependent on cloud computing. To retain complete visibility into their computing infrastructure, businesses need a centralized way to track and monitor every asset in real time. Cloud data security is even harder, since you have no direct control over the physical machines that house the data.

KeyTurion was developed to help organizations overcome the challenges of tracking and monitoring digital assets and the employees who have access to them. However, unlike many other monitoring solutions, it doesn't depend on email or other third-party systems for sending and storing logs. Instead, it provides a secure cloud storage system, while the PRO version provides full end-to-end encryption. Thanks to centralized management in the cloud, administrators will also have a much easier time managing usage data from multiple computers across networks of practically any complexity.

Monitor policy violations in real time

KeyTurion monitors workplace computers in real time by archiving all data gathered from the input devices (such as keyboards and microphones) on the covered computers. This allows administrators to monitor employees' use of computers during worktime, identify unauthorized access, and keep track of any potential violations of your usage policies. For example, it reveals a list of all websites visited, allowing you to find out quickly if one of your employees is spending time visiting a malicious or blacklisted site. Additional features include automatic audio recording, screenshots for snapping the state of the desktop, monitoring of printing devices and detection of USB devices.

KeyTurion offers a two-in-one approach that's unique in the market. It gives users the means to monitor computers locally or, in the case of the PRO version, access data remotely through a secure cloud-based storage facility (full end-to-end encryption) that can be used for storing the log files. This makes it ideal for monitoring multiple systems across organizations of practically any size. Try the demo today at https://www.keyturion.com/.

Контактное лицо: Daniel Brom
Компания: KeyTurion
Добавлен: 01:35, 27.11.2019 Количество просмотров: 310
Страна: США

Крылья Победы. Карелия, Физическое лицо, 00:48, 22.05.2024, Россия457
В рамках реализации проекта "Крылья Победы. Карелия" региональный руководитель КРО ВОД "Волонтёры Победы" Лисицин А.С. встретился со школьниками Шуйской средней общеобразовательной школы Прионежского района.

C3 Solutions и ГК «Радиус» поставили инженерное оборудование в «Школу 21» в Белгороде, C3 Solutions, 00:42, 22.05.2024, Россия448
Компания C3 Solutions, российский производитель и поставщик инженерных, телекоммуникационных и промышленных решений для ЦОД, промышленной и ИТ-инфраструктуры, поставила инженерные решения для проекта «Школа 21».

Сервер российского вендора DатаРу прошел сертификацию и показал рекордную производительность при работе с SAP HANA, ДатаРу, 00:38, 22.05.2024, Россия439
Компания DатаРу, российский вендор технологических решений и сервисов, успешно прошла сертификации ведущей линейки серверов БСХ для высокоскоростной аналитической платформы SAP HANA.

«Газинформсервис» и «САФИБ» представили импортонезависимое ИТ-решение, Газинформсервис, 00:35, 22.05.2024, Россия81
Компании «Газинформсервис» и «САФИБ» успешно завершили тестирование на совместимость своих продуктов: системы управления базами данных (СУБД) Jatoba и программного комплекса (ПК) «Ассистент». Это открывает новые перспективы для построения надежной и безопасной ИТ-инфраструктуры на базе отечественных решений.

Анализ российского рынка шоколада и шоколадных изделий: итоги 2023 г., прогноз до 2027 г., Исследовательская компания NeoAnalytics, 00:24, 22.05.2024, Россия91
В марте-апреле 2024 года исследовательская компания NeoAnalytics завершила проведение маркетингового исследования российского рынка шоколада и шоколадных изделий.

Не бедные, а экономные: индийцы познакомились с российским промокодным ресурсом, Smartleads, 04:04, 21.05.2024, Россия162
В конце апреля сайт Promokodus.com запустил для Индии страницу с подборкой промокодов от мировых и локальных брендов.

HRlink подключил в платформе кадрового ЭДО 4,5 тыс. сотрудников сети аптек «Максавит», HRlink, 00:27, 09.05.2024, Россия1010

Тюменский индустриальный университет начнет использовать платформу для транспортного моделирования RITM³ от SIMETRA, Simetra, 00:48, 08.05.2024, Россия349

В Адыгее спецучреждение оснастят системой видеоинформации, Адыгейское УФАС России, 00:46, 08.05.2024, Россия299
Выявлены нарушения при проведении аукциона спецучреждением в Адыгее